Να στείλετε μήνυμα
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Σπίτι >
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Παροχή ενός σταθμού αποθήκευσης ανταλλακτικών βιομηχανικού ελέγχου για πελάτες

Η επιχείρηση είναι μια επιστημονική έρευνα, μια παραγωγή, μια πώληση και υπηρεσία επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας των κεντρικών κλιματιστικών μηχανημάτων.
  • Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος:
Μάρκες: οριζόντιος-slurrypump.com
Αριθμός Εργαζομένων: >100
Έτος Ίδρύσεως: 2000
Εξαγωγή p.c: 70% - 80%
Εισαγωγή
το horizontal-slurrypump.com είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που συμμετέχουν στην κατασκευή και το μάρκετινγκ των καλύτερων ποιοτικών αντλιών και αναμίκτης για ένα ευρύ φάσμα και μια ποικιλία του σπιτιού πελατών και στο εξωτερικό.  Βρίσκεται σε Wuxi, επαρχία Jiangsu, Κίνα.
το horizontal-slurrypump.com που καθιερώνονται το 2000, τώρα, άνω των 90% των εργαζομένων μας και οι μηχανικοί έχουν πολλά έτη εμπειρίας παραγωγής, με τη δυνατότητα παραγωγής 20 συνόλων ανά ημέρα. Θα μπορούσαν να τελειώσουν τη διαδικασία του σχεδίου, της ρίψης, της κατεργασίας, της συνέλευσης και της δοκιμής ανεξάρτητα. Η επιχείρηση είναι μια επιστημονική έρευνα, μια παραγωγή, μια πώληση και υπηρεσία επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας των κεντρικών κλιματιστικών μηχανημάτων.
 
 
Μέσω της πολύ αυστηρής διαδικασίας λογιστικού ελέγχου ποιότητας και επιχείρησης, έχουμε περάσει τη διεθνή έγκριση ποιοτικών συστημάτων ISO9001 το 2016.
 
 
Είμαστε πεπεισμένοι ότι το ιδιαίτερα παρακινημένο προσωπικό μας με τη συνολικά ικανή χειροτεχνία τους θα εξασφαλίσει τις κινήσεις επιχείρησης σταθερά προς τα εμπρός.
Υπηρεσία

Pre-sale υπηρεσία:

 

1. Υπαγόρευση στην απάντηση

2. Ανταγωνιστικότητα τιμών όπως συγκρίνει με άλλο προμηθευτή

3. Η επίσκεψη εργοστασίων είναι διαθέσιμη εάν χρειάζεστε.

 

 

Μετά από την υπηρεσία:

 

1. Η στερεότυπη επισήμανση θα είναι γίνοντη έγκαιρη.

2. Παρέχετε τους πελάτες ένας-yar-ένας εξουσιοδότηση για να σιγουρευτείτε την εργασία μηχανών καλά.

3. Οι προτάσεις και οποιαδήποτε σχόλια & η αντανάκλαση από τον πελάτη θα αντιμετωπίζονταν στην προτεραιότητα.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής
 
Υιοθετήστε τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, όπως: μηχανή δοκιμής αντλιών, τρισδιάστατη μετρώντας μηχανή, πλατφόρμα δοκιμής ροής. Οργάνωση Yongyi ένα πλήρες & ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, το οποίο εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των μηχανών μας και μπορεί γρήγορα να επισημάνει το ποιοτικό θέμα.
 
 
Ιστορία
το horizontal-slurrypump.com που ιδρύεται το 2000. Μετά από περισσότερο από δέκα έτη ανάπτυξης έχει διαδώσει όλη την εγχώρια αγορά στην Κίνα άνω των 30 επαρχιών και το δήμο. Επίσης έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε 20 χώρες σε σφαιρικό.
 
Στην αρχή, η επιχείρησή μας εστίασε κυρίως στη βασική παραγωγή, κυρίως στις πωλήσεις ημιτελών προϊόντων, και οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους ήταν υπάλληλοι παραγωγής. Επομένως, η βάση παραγωγής της επιχείρησής μας είναι στερεά, η τρέχουσα ικανότητα παραγωγής είναι στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας, και μπορεί να παρέχει τη χαρτογράφηση, το cOem, τα σχέδια και τις υπηρεσίες επεξεργασίας δειγμάτων.
Με βάση τα στοιχεία αυτά, μετά από τα έτη συνεχούς ανάπτυξης και συνεχούς επέκτασης, το επιχειρησιακό πεδίο έχει βελτιωθεί συνεχώς.
Η ομάδα μας
Η επιχείρηση εμμένει στη διοικητική φιλοσοφία του «προσανατολισμού ανθρώπων, της τίμιας λειτουργίας» και της φιλοσοφίας ανάπτυξης «του συνδυασμού παραγωγής, εκμάθησης και έρευνας», και παίρνει τη φιλοσοφία σταδιοδρομίας «της πίστης, της πεποίθησης, της αφιέρωσης, της αρμονίας» και της αρχής σχέσης «της εμπιστοσύνης, κατανόηση, ανοχή, εκτίμηση» ως βασικό περιεχόμενο του εταιρικού πολιτισμού. Στην αρχή «της ποιότητας είναι ζωή και η προσδοκία πελατών είναι η αναζήτησή μας», δίνει ίση προσοχή στην επιστημονικές τεχνολογία και τη διαχείριση, συνεχίζει να παρέχει τη προηγμένη τεχνολογία, τα ποιοτικά προϊόντα και την άριστη υπηρεσία για τους πελάτες, και δοκιμάζει το καλύτερό του για να χτίσει το εθνικό εμπορικό σήμα στη βιομηχανία αντλιών θερμότητας της Κίνας.
Λατρεύει την επιλογή και την αναγνώριση κάθε πελάτη, σέβεται την κριτική και τις συμβουλές κάθε πελάτη, και ευχαριστεί κάθε φίλο και το συνεταιριστικό συνεργάτη που φροντίζουν για και τον ενισχυτικό αιώνα Changlong. Θα συνεχίσει να παγιώνει και να επεκτείνει τις αγορές πωλήσεων από την άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων και ελπίζει ειλικρινά να ενώσει τα χέρια με σας για το φωτεινό μέλλον από κοινού.
 
 
Η καλή διαχείριση, η συνεκτική ομάδα, το καλό σύστημα υπηρεσιών και η πλούσια εμπειρία δίνουν σε αυτήν την επιχείρηση ένα στερεό ίδρυμα στη συνεχή ανάπτυξη. Τα νέα προϊόντα είναι συνεχώς ερευνημένος και αναπτυγμένος για να ικανοποιήσει τη ζήτηση των μεταβλητών αγορών.
 
Αυτή η ανταγωνιστική επιχείρηση προσπαθεί προς τα εμπρός να δημιουργήσει την αξία για τους πελάτες και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διάφορων καταναλωτών.
 
Είμαστε πεπεισμένοι ότι το ιδιαίτερα παρακινημένο προσωπικό μας με τη συνολικά ικανή χειροτεχνία τους θα εξασφαλίσει τις κινήσεις επιχείρησης σταθερά προς τα εμπρός. απασχολούμε περισσότερο από 200 επαγγελματικό καταρτισμένο προσωπικό και ενωνόμαστε από τους μοναδικούς πολιτισμούς και το σκοπό μας. Σύμφωνα με την έξοχη τεχνολογία μας, θα δώσει στους πελάτες μια καλύτερη εμπειρία.
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-731-86187065
Πάτωμα 5, 2$ο κτήριο, βιομηχανική ζώνη Zhonglu, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε