Να στείλετε μήνυμα
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Σπίτι >

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD εργοστασιακή γραμμή παραγωγής

Γύρος εργοστασίων
  • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD εργοστασιακή γραμμή παραγωγής
  • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD εργοστασιακή γραμμή παραγωγής
  • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD εργοστασιακή γραμμή παραγωγής
Γραμμή παραγωγής
το horizontal-slurrypump.com που καθιερώνονται το 2000, τώρα, άνω των 90% των εργαζομένων μας και οι μηχανικοί έχουν πολλά έτη εμπειρίας παραγωγής, με τη δυνατότητα παραγωγής 20 συνόλων ανά ημέρα. Θα μπορούσαν να τελειώσουν τη διαδικασία του σχεδίου, της ρίψης, της κατεργασίας, της συνέλευσης και της δοκιμής ανεξάρτητα.
 
το horizontal-slurrypump.com έχει την πλήρη αυτόματη γραμμή παραγωγής. Μηνιαία ικανότητα παραγωγής 100 συνόλων. Όλες οι μηχανές είναι στην καλή ποιότητα, με τα εξαγόμενα πρότυπα.
 
 
Η παραγωγή μας ακολουθεί αυστηρά αυτές τις διαδικασίες: διαμόρφωση, ρίψη, επεξεργασία, συγκέντρωση, δοκιμή, ζωγραφική και συσκευασία.
 
 
Έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό μηχανικής επεξεργασίας, το μέσο φούρνο συχνότητας μεγάλης ποσότητας και τον προηγμένο εξοπλισμό ανάλυσης χημικής σύνθεσης, προηγμένη περιεκτική πλατφόρμα δοκιμής απόδοσης.
OEM/ODM
το horizontal-slurrypump.com έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και συνεχίζει επίσης να κάνει τις τεχνικές καινοτομίες για να παρέχει υψηλό - αντλία ποιοτικής χημική διαδικασίας. OEM/ODM είναι επίσης ευπρόσδεκτο. Ένα σύνολο είναι επίσης ευπρόσδεκτο.
 
 
 
τα προϊόντα του horizontal-slurrypump.com είναι όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, αλλά και εξαγόμενος σε περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία, Ρωσία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Τουρκία, Βραζιλία, Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες. Τα προϊόντα με την καλή ποιότητα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.
 
 
 
το horizontal-slurrypump.com πέρασε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001, το σχέδιο και την ανάπτυξη των προϊόντων του, ρίψη, κρύα επεξεργασία, συνέλευση, η δοκιμή και η ανίχνευση όλες ολοκληρώνονται από την επιχείρηση. Το Yongyi έχει την ισχυρές πλήρεις ενισχυτικές παραγωγή μηχανών και την ικανότητα εξασφάλισης ποιότητας.
Ε&Α
το horizontal-slurrypump.com είναι προσανατολισμένο στην εφαρμογή της διατήρησης της ενέργειας και της μείωσης εκπομπής του κτηρίου που αρχειοθετείται και έχει διευθύνει την τεχνικές συνεργασία και τη επιστημονική έρευνα με πολλές μονάδες όπως τα εθνικά διάσημα πανεπιστήμια και το γενικό ερευνητικό κέντρο μηχανημάτων Hefei. Με τη βιομηχανοποίηση των επιτευγμάτων υψηλής τεχνολογίας, την επιμονή στην τεχνική καινοτομία και την ανάπτυξη της τεχνολογίας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει αναπτύξει και έχει παραγάγει κεντρικά τα προϊόντα κλιματισμού με τη υψηλή επίδοση.
 
Η επιχείρηση αποτελείται από ένα τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, ένα τμήμα αγοράς, ένα τμήμα αγορών, ένα τμήμα παραγωγής, ένα τμήμα πωλήσεων, ένα τμήμα χρηματοδότησης, ένα τμήμα ωρ., ένα τμήμα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, κ.λπ. Αυτή τη στιγμή, έχει τους κλάδους και τις εξόδους πωλήσεων στα περισσότερα μέρη της χώρας, και οι κλάδοι του πραγματοποιούν τον αρμονικό συνδυασμό της λειτουργίας πώλησης και της λειτουργίας υπηρεσιών, έτσι ώστε η «ανησυχία-ελεύθερη γενική υπηρεσία διαδικασίας» εφαρμόζεται λεπτομερώς. Εκτός από τον πρώτης τάξεως εξοπλισμό παραγωγής και τα τυποποιημένα εργαστήρια, έχει την οργάνωση ένα εργαστήριο δοκιμής αντλιών θερμότητας πηγής νερού εθνικός-κατηγορίας και είναι η επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας εθνικός-κατηγορίας που ειδικεύεται στην παραγωγή των προϊόντων αντλιών θερμότητας.

 

το horizontal-slurrypump.com έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας. Διάφοροι τοπ εμπειρογνώμονες και μηχανικοί στον τομέα υδραυλικού, των μηχανημάτων, του λειωμένου μετάλλου & της ρίψης και ούτω καθεξής, υποστηρίζοντας σθεναρά εφαρμογής τεχνικής για το σχεδιασμό, την εσωτερική ανάλυση τομέων ροής, την παραγωγή και τη δοκιμή. Να συνεργαστεί με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η αντλία Yongyi πέρασε το ISO 9001 και παίρνει τα severial εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διάφορους τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικούς δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-731-86187065
Πάτωμα 5, 2$ο κτήριο, βιομηχανική ζώνη Zhonglu, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε