Να στείλετε μήνυμα
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Αρχική Σελίδα Σπίτι >

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Ποιοτικός έλεγχος

Ποιοτικός έλεγχος
Πιστοποιητικά
  • ISO 90011-1
  • ISO 90011-2
  • GB/T-22080
QC σχεδιάγραμμα
Σύμφωνα με τους ποιοτικούς στόχους της επιχείρησης, ο στόχος ποιοτικής επιθεώρησης της εξασφάλισης ποιότητας είναι: «100% των κύριων προϊόντων περνούν το ποσοστό». Σε σχέση με με το τμήμα παραγωγής και τους ποιοτικούς στόχους του τμήματος, το τμήμα παραγωγής καθορίζει τα μέτρα εφαρμογής και τις διοικητικές μεθόδους. Έλεγχος και μέτρηση προϊόντων στη διαδικασία παραγωγής, από τις πρώτες ύλες στην παράδοση τελειωμένος - προϊόντα. Η ποιότητα ελέγχεται αυστηρά σε ολόκληρη τη διαδικασία, και τα αναρμόδια προϊόντα δεν επιτρέπονται για να παραδώσουν.
 
 
1. Ποιοτικός έλεγχος προμηθευτών
 
Ο κύκλος ποιότητας, τιμών και παράδοσης των συστατικών καθορίζει τον κύκλο ποιότητας, δαπανών και παραγωγής του προϊόντος, και ο κύκλος ποιότητας, δαπανών και παράδοσης των συστατικών εξαρτάται από τον προμηθευτή. Επομένως, ο προμηθευτής είναι η βάση για την πραγματοποίηση των προϊόντων μας. Πρέπει να θεωρήσουμε τον προμηθευτή ως κλάδο μας, αυστηρά έλεγχος η ποιότητα των προϊόντων, και να καλλιεργήσουμε τους προμηθευτές σε μια βάση παραγωγής των συστατικών.
 
2. Έλεγχος και μέτρηση προϊόντων:
 
 
Το τμήμα εξασφάλισης ποιότητας παραγωγής είναι αρμόδιο για την επιθεώρηση των πρώτων υλών σε ημιτελή και τελειωμένος - προϊόντα, ελέγχει αυστηρά την ποιότητα των προϊόντων, και πραγματοποιεί την επαλήθευση συνόλου ή δειγματοληψίας σύμφωνα με τους «εισερχόμενους κανονισμούς επιθεώρησης» μέσω της επιθεώρησης, της μέτρησης, της παρατήρησης, και της διάταξης των εγγράφων ποιοτικών πιστοποιητικών. Μετά από να συμπληρώσει το «εισερχόμενο αρχείο επιθεώρησης», μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αποθήκη εμπορευμάτων.
 
 
Στη διαδικασία επιθεώρησης των ημιτελών προϊόντων και τελειωμένος - τα προϊόντα, οι ποιοτικοί επιθεωρητές ακολουθούν αυστηρά τις «διαδικασίες ποιοτικής επιθεώρησης» και τις απαιτήσεις των προτύπων ποιότητας των προϊόντων να επιθεωρηθούν τα προϊόντα. Όταν τα αναρμόδια προϊόντα υπερβαίνουν τους κανονισμούς επιχείρησης, ο χειριστής θα ειδοποιηθεί για να δώσει περισσότερη προσοχή στον έλεγχο.
 
 
3. Έλεγχος αναρμόδιου:
 
 
Το τμήμα εξασφάλισης ποιότητας παραγωγής είναι αρμόδιο για τον έλεγχο των μη συμμορφούμενων προϊόντων, η επιθεώρηση των πρώτων υλών. Τα μη συμμορφούμενα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν και να καταγραφούν. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης των ημιτελών προϊόντων και τελειωμένος - τα προϊόντα, αναρμόδια προϊόντα βρίσκονται, και το τμήμα εξασφάλισης παραγωγής και ποιότητας βρίσκει αμέσως τους λόγους, αναλύει και προτείνει την αντιστοιχία διορθωτική και τα προληπτικά μέτρα που αποτρέπουν ότι τα παρόμοια προβλήματα εμφανίζονται.
 
 
Μέσω του ελέγχου ελέγχου και μέτρησης της διαδικασίας παραγωγής, η ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησης έχει παραμείνει σταθερή, και έχει διατηρήσει ένα υψιπερατό ποσοστό, η αναρμόδια επεξεργασία επιτευχμένο ποσοστό 100% προϊόντων, και το ποσοστό περασμάτων προϊόντων εργοστασίων ήταν 100%. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα της επιχείρησής μας έχουν μια θέση στην αγορά, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, και αποφασιστικά δεν παράγουμε ένα αναρμόδιο προϊόν.
 
 
Σε περίπτωση σύντομης παράδοσης, έχουμε αρκετή αποθήκευση για τα μέρη των κανονικών προτύπων, έτσι ώστε κανονικά η χρονική ανοχή είναι μόνο 7 ημέρες.
 
Προκειμένου να αφεθούν οι χρήστες μας να λάβουν τα αποδεκτά προϊόντα, κάνουμε τη δοκιμή απόδοσης σε κάθε ενιαία αντλία πριν από τον τελικό καθαρισμό και τη συσκευασία, εκτός από τον ποιοτικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της κατεργασίας και της συγκέντρωσης.
 
Ό, τι κάνουμε τους στόχους να σας καταστήσουμε πιό άνετους!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-731-86187065
Πάτωμα 5, 2$ο κτήριο, βιομηχανική ζώνη Zhonglu, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε