Να στείλετε μήνυμα
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Τελευταία υπόθεση εταιρείας για Διανομέας υψηλής τάσης BMS GCE από Gautam Buddh Nagar, Ινδία
Αφήστε ένα μήνυμα

Διανομέας υψηλής τάσης BMS GCE από Gautam Buddh Nagar, Ινδία

2023-02-17

Τελευταία υπόθεση εταιρείας για Διανομέας υψηλής τάσης BMS GCE από Gautam Buddh Nagar, Ινδία

Ο κ. Dharam είναι τεχνικός ηγέτης από μια νέα ενεργειακή επιχείρηση της Ινδίας. Γνωρίσαμε να ξέρουμε ο ένας τον άλλον για πολλά χρόνια. Η τεχνολογία του είναι θαυμάσια και έχει μια περιεκτική κατανόηση του συστήματος διαχείρισης μπαταριών υψηλής τάσης GCE μας. Το σύστημα μπαταριών λίθιου που παράγεται από τους εγκαθίσταται με το υψηλής τάσεως σύστημα διαχείρισης μπαταριών της επιχείρησης GCE μας, η οποία έχει κερδίσει μια καλή φήμη στην ινδική αγορά. Στα διάφορα σύνθετα περιβάλλοντα εγκαταστάσεων, πολλά δύσκολα προβλήματα έχουν λυθεί για τους πελάτες με την υποστήριξη της ομάδας Ε&Α GCE.

 

Η επιχείρηση του κ. Dharam's είναι ιδιαίτερα σεβαστή επιχείρηση στην Ινδία. Η ευχάριστη και μακροπρόθεσμη συνεργασία μας οφείλεται στην υψηλής απόδοσης ποιότητα των προϊόντων BMS GCE και την ισχυρή τεχνική υποστήριξη. Θα παράσχουμε στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-731-86187065
Πάτωμα 5, 2$ο κτήριο, βιομηχανική ζώνη Zhonglu, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε