Να στείλετε μήνυμα
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Τελευταία υπόθεση εταιρείας για Η χρησιμοποίηση των προϊόντων μας μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα εργασίας
Αφήστε ένα μήνυμα

Η χρησιμοποίηση των προϊόντων μας μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα εργασίας

2023-02-17

Τελευταία υπόθεση εταιρείας για Η χρησιμοποίηση των προϊόντων μας μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα εργασίας

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας μπαταρίας δύναμης και μιας μπαταρίας ενεργειακής αποθήκευσης; Πώς να διακρίνει μεταξύ μιας μπαταρίας δύναμης και μιας μπαταρίας ενεργειακής αποθήκευσης
Εάν οι μπαταρίες είναι ταξινομημένες σύμφωνα με τα σενάρια εφαρμογής, μπορούν να διαιρεθούν σε τρεις κατηγορίες: μπαταρίες καταναλωτής-βαθμού, μπαταρίες δύναμης, και μπαταρίες ενεργειακής αποθήκευσης. Έτσι ποια είναι η διαφορά μεταξύ των μπαταριών δύναμης και των μπαταριών ενεργειακής αποθήκευσης; Το συγκεκριμένο περιεχόμενο είναι το ακόλουθο:


1. Διαφορετικά σενάρια εφαρμογής

Οι μπαταρίες δύναμης χρησιμοποιούνται κυρίως στα οχήματα όπως τα νέα ενεργειακά οχήματα, τα ηλεκτρικά ποδήλατα, και τα ηλεκτρικά τραίνα, ενώ οι μπαταρίες ενεργειακής αποθήκευσης χρησιμοποιούνται συνήθως ως μπαταρίες για τη ανανεώσιμη ενέργεια όπως η ηλιακή ενέργεια, η αιολική ενέργεια, και η υδρενέργεια.

 

2. Ο κύκλος ζωής είναι διαφορετικός

Μεταξύ των τρεχουσών μπαταριών επικρατούσας δύναμης, η ζωή των τριαδικών μπαταριών λίθιου είναι γενικά 1200 κύκλοι δαπάνες και απαλλαγή, και αυτός των μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου είναι 2000 φορές. Οι μπαταρίες ενεργειακής αποθήκευσης έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις για τη ζωή κύκλων λόγω της συχνότερων δαπάνης και της απαλλαγής. , η ζωή της γενικής μπαταρίας ενεργειακής αποθήκευσης πρέπει για να είναι κύκλοι δαπάνες 3500-5000 και απαλλαγή.

 

3. Διαφορετικός όγκος

Οι μπαταρίες δύναμης χρησιμοποιούνται συνήθως στα νέα ενεργειακά οχήματα. Ο όγκος μιας μπαταρίας είναι ισοδύναμος με δωδεκάδι ή είκοσι μεγάλοι τάπητες που συσσωρεύονται μαζί, ενώ οι μπαταρίες ενεργειακής αποθήκευσης αποτελούνται γενικά από τις πολλαπλάσιες ενότητες μπαταριών για να διαμορφώσουν μια μεγάλη ενότητα, και έπειτα αποτελεσμένος από πολλές μεγάλες ενότητες. Ο όγκος είναι στενός στην μπαταρία ενεργειακής αποθήκευσης ενός εμπορευματοκιβωτίου.

 

4. Διαφορετικές δομές δαπανών

Στο σύστημα μπαταριών ενεργειακής αποθήκευσης, το κόστος των απολογισμών μπαταριών για 60%, το κόστος των απολογισμών αναστροφέων ενεργειακής αποθήκευσης για 20%, των απολογισμών ενεργειακών συστημάτων διαχείρισης για 10%, και την υψηλή τάση BMS (σύστημα διαχείρισης μπαταριών) αποτελούν 5%. Στην μπαταρία δύναμης, το κόστος των μόνων απολογισμών κυττάρων μπαταριών για τόσο υψηλό όσο 80%, και η παραμονή 20% είναι BMS (συστήματα διαχείρισης μπαταριών), δομικά μέρη, βοηθητικά υλικά, κ.λπ.

 

Όσον αφορά στο πώς να διακρίνει μεταξύ των μπαταριών δύναμης και των μπαταριών ενεργειακής αποθήκευσης, ο ευκολότερος τρόπος είναι να εξετάσει το σκοπό των μπαταριών. Αυτή τη στιγμή, οι μπαταρίες δύναμης χρησιμοποιούνται συνήθως ως πηγή ισχύος των νέων ενεργειακών οχημάτων, ενώ οι μπαταρίες ενεργειακής αποθήκευσης μπορούν βασικά μόνο να χρησιμοποιηθούν στους σταθμούς ηλιακής ενέργειας και τους σταθμούς αιολικής ενέργειας. , οι σταθμοί υδροηλεκτρικής ενέργειας και άλλες θέσεις μπορούν να βρεθούν.

 

Λύση BMS/OEM UPS ενσωματωμένο BMS/ESS BMS/768V UPS BMS/Home BESS BMS/Lifepo4&NMC υψηλής τάσης BMS/Solar BESS BMS/Lithium BMS/Battery BMS/Lifepo4 BMS/Overall

το bruceliu@hngce.com

WhatsApp&Wechat: +86136-2009-7954

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

86-731-86187065
Πάτωμα 5, 2$ο κτήριο, βιομηχανική ζώνη Zhonglu, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε